Three 6 Mafia Lolli Lolli (Pop That Body) Music Video

Three 6 Mafia
Three 6 Mafia “Lolli Lolli (Pop That Body)” Music Video

Three 6 Mafia has released a new music video for their song called “Lolli Lolli (Pop That Body)” off their “Last 2 Walk” album.You can watch video after the jump.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/KQZRFhMU-JI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Related Posts

This Post Has 11 Comments

  1. Moi!! Se viiden tappanut tummempi kusetti minua- teettekö asian hyväksi jotain. Minulle tarjosi Gran Ganarialla eräs silmälasi kauppias suhteitaan ulkonäköni edestä. Hän on ruskea ihoinen mies. Ja hengessä eräs venäjän mafian nuori mies tarjosi olevansa isoveljeni.

  2. Moi taas!! Jos Bratt Pitt on isäni niin isänä hän on vittumainen paska. Jos joku aikuinen hyvän näköinen Mafian mies rakastaa ja haluaa seksiä ja muutakin kanssani niin hän tyrkyttää Katia heille naitavaksi ja yrittää tuhota suhteemme. En enää vihoittele rakastamalleni espanjalaiselle viiden tappaneelle tummemmalle miehelle. Mitä Bratt Pittiin tulee autatteko niin ettei hän “hypi” silmille. Terkkuja espanjalaisille ja Thomakselle, sekä afrikkalaisille silmälasikauppiaille.

    Terveisin: Katri

  3. Moi!!

    En todellakaan halua ketään enää tuhkikseen!!

    Terveisiä taas espanjan mafialle!

  4. fuck this pussy ass niggasss…………………………..thingh they r hard by this i fuckin buy there dad and mom evrydai and they fucking take bitches from ma hay and get aids…………….kank

  5. Moi taas!! Pidettäisiinkö ne raamatun isot häät, juhlittaisiin maailman rauhaa kun te mafian ihmiset olette kavereita keskenänne kavereita ympäri maapalloa ja vielä juhlittaisiin kaikkien syntymäpäiviä?? Terkkuja ihanille mafian ihmisille Gran Ganarialle ja tänne minut tunteville!

  6. Moi!!

    Jos ja kun Bratt Pitt itseään ja ulkonäköään täynnä oleva paska on isäni saisinko hänen tuhkat ja erään lutkan!! Eräs Afrikan mafiaan suhteet omaava ruskea ihoinen mies tarjosi silmillään itseään ja suhteitaan kerran minulle Gran Ganarialla!!!!

    Terveisin: Katri

  7. Moi taas.. Olisitteko ystävällisiä ja sanoisitte mielestäni maapallon parhaimman näköiselle ja “saaneimmalle” miehelle – eräs Gran Ganarialainen pienen kaupan mafian myyjä tummahiuksinen ja hyvin hyvän näköinen mies, että menee Kati Kinnusen minua rakastaneen ystävällisen ja hyvän näköisen naisen luo.
    En vihoittele Bratt Pitillekkään enää.

  8. Moi taas…. Kirjoitin edellisen kerran teille eräästä miehestä. Haluaisin hänet kuitenkin itse jos vaan hänelle käy? Jos hänellä on Italialainen vaimo hänelle voisi olla eräs teidän hyvän näköisiä miehiänne. Olemme varmaankin aika saman laisia hänen kanssaan ja hän oli todella kiltti minulle siellä pikku myymälässä, jossa hänet tapasin vuosia sitten ja on ikävä häntä ja kuitenkin on väärin häntä kohtaan ihan ketä tahansa hänelle tarjota. Jumala ja enkelit olivat ainakin aluksi edellistä kirjoitustani mieltä, mutta kyseisen naisen päähän ei mene, että viiden tappaneeseen tummempaan ei isketä näppejään ja edellinen sanoi minulle ettei “kuseta” minua kun oli parisuhteesta kyse. Eikä muuten kyseisen naisen tuttava piiriinkään.

    Terveisin: Bratt Pitin tytär- surullista kun se itseään täynnä oleva paska on isäni paskoine itseään täynnä olevine kavereineen.

  9. Moilkka!! Sanotteko rakkaita terveisiä niille minulle todella kauniita muistoja antaneille mafian miehille Gran Ganarialle ja olisitteko ystävällisiä ja kysyisitte siltä minun päälle auton ratista menalleen lentäneelle miehelle, että mentäisiin naimisiin ja tehtäsiiin porukallla onnellinen maailman kaikkeus kaikille- täällä on maapallo täynnä todella mukavia tyyppejä!! – ja pyyhittekö sivustoiltanne entiset kirjoitukseni joita olen teille kirjoitellut!

  10. Moikka!! Espanjan mafian miehellä jonka haluan ikuiseksi miehekseni on suomalainen nais ystävä- voitteko ystävällisesti pyytää Matt Damonttia ottamaan tämän naisen naisekseen ja hänen tumma hiuksisen mies näyttelijä tuttavansa hänen nykyisen naisystävän.

  11. Moikka! Voitteko mennä auttamaan vankilasta usan mafian miehet. Teillä on keinonne. Terkkuja rakastamalleni espanjan mafian miehelle.

Comments are closed.